Bersama Berjuang

Saturday, April 28, 2012

Al Fatihah : Seorang Anggota PDRM Meninggal Dunia. Terima Kasih BERSIH 3.0!!!


GT difahamkan telah ada pengesahan seorg anggota PDRM telah meninggal dunia akibat diserang pendemo BERSIH 3.0.

Mangsa dikhabarkan diserang dgn buku lima dan mengalami cedera parah di bahagian kepala dan dada.

Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham.

Tahniah kpd semua pendemo dan Ambabiga.

Published with Blogger-droid v2.0.3

6 comments:

 1. ambiga pun berkata - "matlamat bersin kita telah tercapai, kita telah berjaya mematikan anggota polis, dan bar counsil akan mempertahankan sepenuh tenaga dan menggunakan segenap ruang yang diberikan olih perlembagaan dan undang-undang demi mempertahankan para peserta demonstran yang berjaya mematikan polis, dan ini kita akan buat dengan lebih baik lagi pada bersin 4.0 dan kecederaan atau kematian polis kita akan tambah lagi, tetapi pada masa yang sama kita hendaklah memasang perangkap dan bersiap sedia dengan rakaman vidio jika sekiranya peserta demontran dari bersin tercalar walaupun sedikit kita akan tayangkan ke seluruh dunia dan dedahkan sebagai kezaliman polis. rakaman vidio olih pihak polis itu kita akan patahkan dengan menggunakan fatwa yang dikeluarkan olih haji adi - vidio itu besi dan tidak bolih menjadi saksi. tetapi jika kita siarkan vidio keganasan polis, kita akan gunakan karpal singh atau saya sendiri beserta pakar dari dalam dan luar negara untuk kita buktikan bahawa vidio itu benat dan bolih dibuktikan sebagai keterangan di mahkamah. itulah kelebihan yang ada apabila kita tahaluf siyafi bersama pas." sekarang ini, saya kena berlakon sat, "er .. saya tak sangka keganasan demonstran ini bolih berlaku, ini semua salah polis, kalau polis benarkan kami buat demontrasi di dataran merdeka saya yakin perkara seperti ini tidak akan berlaku ..."

  ReplyDelete
 2. Allahuakbar!!!!!
  Allahuakbar!!!!!
  Allahuakbar!!!!!
  Allahuakbar!!!!!

  ReplyDelete
 3. BERSIH 3.0-POLIS MAUT? ...

  penyebar fitnah & berita bohong tegar -------


  Demi tegakkan penipuan SPR & kezaliman UMNO --- bela skandal ketua2 umno.....

  ReplyDelete
 4. Anon 11.31.....fyi Arwah Sjn Zaini Zawawi adalah seorng anggota mpv IPD dang wangi. Semoga rahnya dicucuri rahmat dan diberkati Allah. Alfatihah.
  (jadilah sorng forumer yg bijak, buatkan sikit research sblm post komen supaya anda tak kelihatan bodoh)

  ReplyDelete
 5. Sokong polis n umno kafir belaka. xpe pembangkang menang horey dpt pm rasis maka bermula la m'sia negara republik. yg tua2 spt kami da mati padan yg tua nongkat langit yg nyokong pmbangkang n generasi muda yg nyokong lgbt tiada hak istimewa ketuanan melayu. merempat d bumi sndri. waktu kami membesarkan anak2 sebaya kamu dpt menikmati biasiswa buku, buku pinjman, buku percuma x kira apa kaum pun. Berbagai2 umno perjuangkan hak melayu walau parti gabung mjadi bn [parti kompenan] menghormati rakan2. xde kafir mengkafir, tentukan sape layak masuk syurga cara semborono ikut mazahab ciptaan sdri. berbalik la kpd sunnah waljamaah. walahuallam. Takziah kpd yg kembali ke rahmatullah atas tugasan mulia utk memberi sesuap nasi kpd anak2 dan keluarga d kg. Bersorak la pedemo d atas anak2 yg telah jd yatim dan wanita mnjadi balu (x kena keluarga sndri).

  ReplyDelete
 6. Sokong polis n umno kafir belaka. xpe pembangkang menang horey dpt pm rasis maka bermula la m'sia negara republik. yg tua2 spt kami da mati padan yg tua nongkat langit yg nyokong pmbangkang n generasi muda yg nyokong lgbt tiada hak istimewa ketuanan melayu. merempat d bumi sndri. waktu kami membesarkan anak2 sebaya kamu dpt menikmati biasiswa buku, buku pinjman, buku percuma x kira apa kaum pun. Berbagai2 umno perjuangkan hak melayu walau parti gabung mjadi bn [parti kompenan] menghormati rakan2. xde kafir mengkafir, tentukan sape layak masuk syurga cara semborono ikut mazahab ciptaan sdri. berbalik la kpd sunnah waljamaah. walahuallam. Takziah kpd yg kembali ke rahmatullah atas tugasan mulia utk memberi sesuap nasi kpd anak2 dan keluarga d kg. Bersorak la pedemo d atas anak2 yg telah jd yatim dan wanita mnjadi balu (x kena keluarga sndri).

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...