Bersama Berjuang

Tuesday, February 28, 2012

GEMPAR!!! Laporan Polis Oleh Isteri Badrulamin; "Dia pukul saya depan anak-anak"!!!Perghhh.. kaki pukul bini rupanya dia nih.  Kaki pukul bini, nak selesaikan masalah bini orang.  Camner tu?  haaa.. jawab sikit.  KLIK SINI untuk baca apa Bukan Kaki Pusing tulis.

2 comments:

 1. Salam semua;
  Swiss Garden Hotel adalah hotel 4 atau 5 bintang. Bagaimana boleh 20 orang gangster masuk kedalam hotel tanpa disedari oleh pengurusan dan pihak keselamatan hotel. Adakah pihak keselamatan hotel gagal mengenalpasti kehadiran begitu ramai gangster memasuki hotel dan naik ke tingkat dimana penghuni tinggal.
  Jika ini benar berlaku, adalah tidak selamat untuk menginap di Swiss Garden Hotel Kuantan. Pihak Swiss Garden Hotel Kuantan perlu mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung dengan perkara diatas terutamanya bila ada penginap hotel mendakwa dipukul oleh gangster didalam bilik hotel.

  ReplyDelete
 2. asal kena pukul jer terus pi tungging kat ustaz imam yahudi...
  patut pun kena pukul...
  maybe betina nie gatal cipap kot...

  pejuang hamas...

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...