Bersama Berjuang

Wednesday, February 16, 2011

MESTI LIHAT: WAJAH PELAJAR YG BERFIKIR GUNA KEPALA LUTUT!!!


Inilah wajah Arfah Mawaddah yang menjadi pujaan hati pengarang jantung Haramkah Daily.  Student yg belajar hingga ke Mesir namun masih belum berjaya membezakan diantara pemikiran oleh otaknya atau kepala lutut.  

18 comments:

  1. BODOH PUNYA BLOG GERAKAN TIMUR INI, BODOH MACAM LEMBU. BARANGKALI KO INI ANAK SUNDAL LEMBU DENGAN MANUSIA ITU SEBAB KO KATA ORANG BODOH.

    ReplyDelete
  2. bodo campuq lembu...menjadi tuan di bumi bertuah....pikiaq sendiri saham bumiputra RM54 bil...lani jadi RM2bill....jadi tuan kaut untung masuk poket sendiri....

    ReplyDelete
  3. Hinanya bahasa tuan..inikah bentuk perjuangan puak Pas, memfitnah dan memaki takda penghujung

    ReplyDelete
  4. ha ha....bangang punya Blog nih....SESUAI untuk LEMBU macam Ko ...KO buat web nih tuk anjing kurap ka ?....ha ha ha.....

    ReplyDelete
  5. HA ha...BODO punya web....SESUAI utk ahli LEMBU macam ko...ha ha ha

    UMNO TOTOK.

    ReplyDelete
  6. Mentality puak ni memang cam tu
    hanya pandai menyalak,pantang jumpa bukit,jenis rubus tak empuk

    ReplyDelete
  7. Mentality puak ni memang cam tu
    Hanya pandai menyalah jer.....
    sebab puak ni tuhan telah tutup mata hati
    Sebab tu tok guru nyanyuk pun puak ni
    sanjung

    ReplyDelete
  8. jgn marah web ni sbb kalau anda dahlabelnya lembu memang ulasannya mcm tu..kenapa nak marah

    ReplyDelete
  9. orang yang cakap blog gerakan timur macam lembu yang awak tu lagi macam lembu...bodoh nak mampus...hahahaha

    ReplyDelete
  10. haramkah daily mcm burit babi.....ha..ha...ha

    ReplyDelete
  11. lembu nak tiru kerbau...mana bolehhh!

    ReplyDelete
  12. setakat buat blog untuk memfitnah lebih baik tak payah buat laa wei.... aku tengok blog ni semuenye pasal fitnah memfitnah kutuk mengutuk... bertaubat laa sebelum terlambat jangan la nak menambah dosa sendiri dengan blog anda ni....

    anti fitnah.

    ReplyDelete
  13. salam, bro lg 1, tlong klau bleh xpyh pakai banner perkasa tu, malu lah..sy pun ahli berdaftar perkasa..tk..

    ReplyDelete
  14. Salam kepada smua...saya memang meyokong kepada smua orang yang berusaha bagi melindungi rakyat Malaysia ini daripada golongan yang tidak bertanggung jawab yang meninginkan kejatuhan orang Melayu di Malaysia ini..Cume saya ingin tegur thadap bahasa di sini.kalo boleh jgnlar kluar kate2 yg tidak baek agar tidak memberikan persepsi buruk thadap golongan penyokong kerajaan berhaluan kiri ini..InsyaALLAH jika kita membalas mereka dengan cara yng baek mereka akan berubah tanggapan thadap kita slama ini..

    ReplyDelete
  15. apa semua ni..kalau nak cakap camni..takyahlah buat blog..buat rosak bahasa je..buat malu bangsa sendiri je..aku malu jadi orang melayu kalau bangsa melayu camni..tq

    ReplyDelete
  16. http://kgjaya.blogspot.com/2011/05/bila-anak-peminpin-bergambar-seperti.html

    ReplyDelete
  17. pas itu najis pkr itu cirit kunyitJune 14, 2011 at 4:55 PM

    penyokong pasdappkr =babi+lembu+anjing=babujing...

    Anonymous 12:50 AM
    ko memang bodoh cam babi sbb sokong cina babi lagi2 bangang bile kuar statment manusia kacuk ngan lembu..

    ReplyDelete
  18. teruk la korg ni. aku x suke islam gado sama islam..tak kire anda pas ke..pos ke..pus ke...umno ke...umngok ke..jom kite sepakat...buat ape nak ikut ckp najib?ckp nik aziz?ckp guan eng? jom kite berpandukan al quran & sunnah..

    ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...