Bersama Berjuang

Tuesday, August 2, 2011

Kilang Fitnah Terbaru Anuwar Selepas Suara Keldaian Bakal Muncul Meracun Pemikiran Rakyat!


Hajat Anwar untuk mencari alternatif Suara Keldaian yang telah diharamkan oleh KDN menemui kejayaan apabila Hatta Wahari sanggup menjadi balaci terbarunya dengan menubuhkan portal Harian Malaysia.  

Ramai yang tahu bahawa anak si puaka ini menjadi pendukung kuat Hatta Wahari.  Anak puaka, seperti biasa, mempromosikan Harian Malaysia, kononnya bersifat neutral terhadap politik Malaysia.  

Hubungan baik Hatta Wahari dengan keluarga Puaka bukanlah rahsia.  Dan hubungan ini bukanlah bersifat sentimental semata-mata.  Modal untuk membuka sebuah portal yang kemudiaannya dijangka memohon permit untuk edisi cetakan tentunya memerlukan modal yang besar.  

Jangan hairan kalau Hatta Wahari punya dana yang besar untuk tujuan itu.  Kerana pastinya, ada funder yang berminat, untuk menyambung kerja-kerja fitnah Suara Keldaian.  

Agak-agaklah, dari mana fund tersebut boleh diperolehi?

Soal tenaga kerja untuk Harian Malaysia bukanlah sukar, kerana pakar-pakar fitnah dari Suara Keadilan sedang mencari "kilang" baru untuk terus berkarya!

No comments:

Post a Comment

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...