Bersama Berjuang

Friday, July 15, 2011

PANASSS... Agenda Harbi Laknatullah Di IbuPejabat DAP Negeri Sembilan Terbongkar!!!


8.15 malam kami bergerak dari hotel menuju ke ibu pejabat DAP , Rasah Kepayang bersama seorang sahabat yang  tahu berbahasa Mandarin . kami pada mulanya mahu naik tetapi memandangkan semua yang menghadiri perjumpaan itu adalah orang Cina , kami biarkan kawan kami sahaja yang naik dan rakam setiap perbualan yang berlaku di pejabat berkenaan.

Setelah hampir 45  minit  kawan kami di atas kami nampak  Anthony Loke dan beberapa orang lagi turun dan duduk di kedai makanan di hadapan ibu pejabat berkenaan.

20 min kemudian kawan saya turun dan kami duduk di kedai mamak sebelah ibupejabat DAP berkenaan dan kawan saya telah menceritakan apa yang telah berlaku ketika perjumpaan dengan Anthony Loke,Mereka banyak menyentuh  mengenai isu Bersih dan mereka kata DAP sememangnya senang hati kerana ahli DAP telah mengikut arahan tidak terlibat dengan perhimpunan BERSIH berkenaan.

katanya lagi , Biarkan Orang melayu lanyak orang Melayu, kita jangan campur kerana itu bukan urusan kita. Biar mereka tuduh Anwar  meliwat atau Anwar langgan pelacur Cina, Kita janagn campur , itu hal mereka , Orang UMNO tidak percaya Anwar dan PKR serta PAS , PAS dan PKR tidak percaya orang UMNO. Siapa yang untung DAP.

MCA senang saja, MCA dengan presiden nya yang tidak bermoral, orang Cina semua sudah benci MCA. Jangan takut dengan PAS , mereka bukan ramai , Tenguk di Selangor dan Perak masa kita memerintah.PAS tak boleh buat apa , jadi apa yang kita takut dengan PAS, PAS hanya mahu menumpang kuasa kita sebab mereka ini semua gila kuasa. Kita bagi lah mereka tumpang dan mereka inilah yang akan mengarut ngarut mencipta fatwa fatwa yang  menguntungkan kita.

Kalau kita kena baca beberapa patah ayat Quran kita baca saja , apa salahnya , bukan jadi kesan bagi kita. Yang penting  kita perlu dapatkan orang Melayu percaya dengan kita dan kemudian kita tawan mereka.Inilah penerangan yang telah disampaikan kepada  Ahli Ahli DAP sebentar tadi.

Kami tak sempat ambil gambar kerana takut mereka mengesyaki akan kedatangan  wakil kami itu , hanya akmi dapat ambil gambar Ibu pejabat DAP.

Cuba renung , apakah nanti satu masa kita akan beratur  di pejabat ini untuk mendapatkan sokongan wakil rakyat  kerana anak kita mahu mendapatkan biasiswa. mahu kah mereka menyokong ?

Apakah kita akan beratur berpusu pusu dan berhimpit himpit untuk mendapatkan  borang rumah atau untuk mendapatkan sokongan untuk mendapatkan sokongan masuk Universiti di pejabat ini , Fikirkanlah.
 
 
GERAKAN TIMUR:
Harimau sama Harimau bertempur, BABI jua bertepuk riang.  

Apa lagi yang diperlukan untuk sedarkan saudara-saudara kita akan agenda harbi laknatullah?

2 comments:

 1. kalau kafir DAP jadi imam d masjid pun mungkin depa akan ikut jadi makmum asalkan depa dpt mempertahankan kuasa d bbrapa negeri dgn ptolongan cina DAP, walaupun akhirnya ketuanan melayu tergadai dan agama islam djadikan bola

  ReplyDelete
 2. Bro..

  Lu cakap spa pun tsk guna la bro sbb MELAYU YG SOKONG PAKATAN RAKYAT sudah terserla KEBAHLOLAN nya.

  Lu cakap benar pon dia orang tak akan percaya.

  Orang MELAYU kalau pasal PERKAUMAN ni nak kena belajar dgn CINA.

  CINA ni tak kira GENG NOMBOR apa pon, akan bersatu kalau berdepan dgn isu bangsa.

  Tapi MELAYU penyokong Pakatan Rakyat yg KEBAHLOLAN nya yang KRONIK sudah tak boleh di ubah lagi.

  Yang kita boleh kita buat hanya berdoa kpd ALLAH yg MAHA KUASA supaya di buka hati dan minda KETUA2 Pakatan Rakyat supaya bertaubat jgn cuma tau bertaubuat jer supaya TANAH MELAYU ni tak jatoh di tgn bangsa asing saperti Singapura.

  Jadi kan lah pengajaran, sudah hilang satu negeri cukop lah.

  Bersatu lah supaya tak hilang negeri yang lain.

  Outsider

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...