Bersama Berjuang

Sunday, June 5, 2011

MESTI TONTON: VIDEO PERISTIWA 121 MAT SABU! PADANLAH PAS DIAM PASAL HUDUD!


Padanlah dok diam pasal Hudud... rupanya takut tembelang pecah!!!  

Mat Sabu dilepaskan dari hukum Hudud!  Di mana keadilan?  Timbalan Presiden PAS tuh.... TONTON VIDEO INI DARI MINIT 3:30 SEHINGGA TAMAT...PAS munafik?  Betul ke?

3 comments:

 1. sudahkah kalian lupa bahawa mat sabun lah orang yang pertama menfitnah nwar anu gairah tuhan sebagai nwar al juburit, sudahkan anda lupa betapa nwar aljuburit telah meminta supaya eskay dan saiful dikenakan hukuman qazaf kerana kononya menfitnah dia dalam kes zina dan sodomi kerana mereka ini gagal membawa 4 orang saksi. bagaimana pulak dengan mat sabun, kenapa nwar aljuburit tidak meminta supaya mat sabun dikenakan hukuman qazaf kerana menfitnahnya sebagai peliwat (bukan pelewat atau pelawat) peliwat tau tak. sedangkan semasa mat sabun mengelar nwar aljuburit tiada pun mat sabun kemukakan 4 saksi yang menyokong hujah dia. mat sabun sedang mara dan mendapat tempat dalam pas, SAYA CABAR NWAR ALJUBURIT SUPAYA MEMBAWA MAT SABUN KE MAHKAMAH SYARIAH KERANA TELAH MENFITNAH NWAR ALJUBURIT SEBAGAI PELIWAT TEGAR. heh heh heh BERANIKAH NWAR. DAN APA KATA PARA ULAMA DALAM PAS PIS PUS tentang masalah fitnah mat sabun ini kepada nwar aljuburit merangkap anugairah tuhan yang hang pa dok pertahan dalam kes saiful dan eskay. tak kan nak diam saja kut, dan apa pula komen pecacai pas/amk dalam hal ini. tak kan just take a rest and take a beer.

  ReplyDelete
 2. Salam semua. Sebenarnya nama Mat Sabun tu elok juga di dengar, bagaimana pula kalau di panggil 'Mat Babun' (Baboon)....Mana mungkin Anwar berani saman Mat Babun. Sekarang ni Anwar tengah panas buntut...

  ReplyDelete
 3. salam tuan admin,

  saya sudah link kan ke blog tuan,
  harap tuan dapat link kan ke blog saya.

  sekian, terima kasih.

  FikiranKami

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...