Bersama Berjuang

Tuesday, June 14, 2011

EDISI DEDAH!!! 5 FAKTA HUBUNGKAIT DAP DAN PARTAI KOMUNIS MALAYA!


Nak tahu mengapa DAP sering sangat dikaitkan sebagai pewaris tunggal komunis bintang tiga? Moh kita lihat fakta-fakta yg mengesahkan bahawa DAP adalah komunis, komunis adalah DAP :

1. Struktur organisasi DAP adalah sama dengan yg digunapakai oleh Parti Komunis Malaya (PKM). Dalam DAP, individu yg paling berkuasa dalam parti adalah yg memegang jawatan Setiausaha Agung (sekarang dipegang oleh Lim Guan Eng), manakala jawatan Pengerusi (dipegang oleh Karpal Singh) hanyalah sebagai boneka saja.

Begitu juga dengan PKM, di mana Chin Peng yg memegang jawatan sebagai Setiausaha Agung adalah bos besar. Walaupun Musa Ahmad dilantik sebagai Pengerusi, namun peranannya hanyalah untuk menarik sokongan orang Melayu saja.

2. Sama seperti PKM, keanggotaan DAP didominasi hampir sepenuhnya oleh kaum Cina. Walaupun terdapat kaum India dan Melayu yg turut menganggotainya, mereka tidak lebih sebagai kosmetik untuk mencantikkan DAP di mata masyarakat umum.

3. Matlamat PKM adalah untuk menubuhkan sebuah republik komunis di negara ini. Konsep ini diwarisi pula oleh DAP yg mempunyai niat untuk meruntuhkan sistem Raja Berperlembagaan dan menukarkannya kepada sistem republik.


4. DAP meniru kaedah PKM dalam menarik sokongan orang Melayu kepada mereka. Jika PKM menubuhkan Rejimen Ke-10 sebagai pasukan komunis Melayu, DAP pula menubuhkan beberapa cawangan DAP Melayu yg dianggotai sepenuhnya orang Melayu, selain melantik beberapa orang Melayu memegang jawatan penting dalam parti. 

Semua ini dilakukan semata-mata untuk memperalatkan org Melayu tersebut bagi mencapai matlamat mereka. Org Melayu tersebut tidak ubah seperti lembu yg dicucuk hidungnya yg tidak mampu berperanan penting untuk membuat keputusan.

5. DAP dan PKM kedua-duanya adalah anti Islam dan Melayu. Jika PKM banyak menjadikan org Melayu Islam sebagai mangsa mereka, DAP pula menjalankan gerakan untuk menghapuskan dasar-dasar yg melindungi kaum Melayu/bumiputera. 

Mereka sebenarnya hanya memperalatkan slogan hak sama rata untuk semua kaum, padahal kedua-duanya ingin memartabatkan ketuanan Cina di bumi Tanah Melayu ini, seterusnya menguasai keseluruhannya.

Sumber:  Gerakan Anti DAP

GERAKAN TIMUR:
Tahniah kepada blogger Gerakan Anti DAP yang membuat pendedahan ini.  5 fakta yang menyatakan bahawa DAP sangat mirip kepada gaya pengurusan perjuangan PKM.  

Orang Melayu umumnya sudah mengetahui siapa itu DAP, tapi mengapa masih lagi membisu?  Jangan menang sorak, kampung tergadai...

5 comments:

 1. kalau benar pun DAP sama seperti komunis awak peduli apa. ini negara demokrasi. biar rakyat menentukan. kami bangsa melayu sangat bersyukur kerana Allah menyatukan hubungan PAS PKR dan DAP di bawah satu payung.tengok negara Cina komunis,Rusia komunis tapi sangat maju. peduli apa dengan melayu. melayu semua bodoh,tak sekolah punya orang

  ReplyDelete
 2. Kenapa DAP tidak diharamkan saja kerana mengugat keselamatan negara?
  Adakan operasi Lalang sekali lagi!
  Keselamatan rakyat didahulukan atau DAP didahulukan?

  ReplyDelete
 3. Memang sejarah DAP pun ialah ia wujud dari Gerakan Komunis di Cina.

  Semasa ideologi komunis mula menapak di Cina, sebahagian diaspora Cina di Asia Tenggara termasuk di Tanah Melayu mula tertarik dengan ideologi ini dan idea komunisme berkembang terutama di kalangan kesatuan sekerja Cina - sepertimana di China musuh komunis ialah kuomintang, di Malaysia juga mereka menentang golongan yang berpengaruh di kalangan kaum Cina di Malaysia ketika itu (iaitu Kapitan2 dan kongsi2 gelap) kerana kalangan kaum Cina berpengaruh menyokong Kuomintang. PAP ialah gabungan kesatuan-kesatuan sekerja penyokong komunis ini, dan DAP ialah cawangan PAP di Malaysia selepas Singapura keluar.

  Sebab tu DAP lawan MCA. Sebab DAP ialah komunis dan MCA ialah kuomintang.

  Jadi memang asalnya pun DAP ni komunis. Bukan setakat ciri-ciri. DAP=Komunis. Tidak boleh dinafikan kerana ini fakta sejarah!

  Lo'Lo' perasan bagus, ambil kredit atas usaha Kerajaan!

  ReplyDelete
 4. Hairan betul, masih ramai puak kena klentong hidup-hidup dgn DAP dan masih tidak faham. Ditambah pula dgn dikencing Puak Klentong Rakyat dan hamPas yg sudah berubah pendirian kpd negara berkebajikan, bukan memperjuangkan Islam lagi semua kerana mementingkan politik.
  WALI JANTAN

  ReplyDelete
 5. MELAYU MALAYSIA ADALAH ANJINGNYA ORANG CINA | MALAYSIA NEGRI CINA | MANA ADA ORANG CINA BANGGA BERBAHASA MELAYU | BAHASA MELAYU BUAT ORANG CINA MALAYSIA ADALAH BAHASA YG DIGUNAKAN BABI DAN ANJING | ORANG MELAYU BUTUH ORANG CINA BUAT MAKAN | KAUM MELAYU MENJILAT PANTATNYA CINA

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...