Bersama Berjuang

Saturday, May 14, 2011

LAPORAN POLIS TERHADAP CERAMAH HARAMI PAS DI MERU!!!


Ceramah membawa masuk DAP ke kawasan Melayu mmg telah lama dibuat oleh Dr. Rani.  Satu tindakan yang langsung tidak menghormati sejarah kawasan Meru itu sendiri.  

Inilah masalahnya bila orang luar yang diangkat menjadi pemimpin.  Sentimen tempatan tidak dipeduli.  Yang penting, politik kepartiannya berjaya. 

GT pernah menulis bahawa percubaan meng"komunis"kan orang Melayu di DUN Meru dibuat secara terancang dan berkali-kali.  Dan kali ini pemikiran orang Melayu terus "dibasuh" oleh DAP, hasil perancangan Dr. Rani.  

Dr. Rani juga secara tidak langsung telah di"komunis"kan.  Rupa-rupanya, ada kesangsian terhadap permit mengadakan ceramah yg dianjurkan oleh Dr. Rani.  Ada dakwaan bahawa Dr. Rani kerap menganjurkan ceramah tanpa permit yang sah.  

Ceramah harami.  Laporan polis telah dibuat.  KLIK SINI.

2 comments:

 1. Blog pencacai tegar As Sheikh Sivaji Pandykutty Anu War Berahi al Juburi wal Puky

  http://bbcatlover.blogspot.com/

  dan kisah disebalik tabirnya lihat di

  http://jamilismail.blogspot.com/

  http://jamilkucingpondan.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. tu lar KDN nih lembab sangat... tak pantau situasi negara... biler lambat pantau, Malaysia akan jadi huru hara... KDN mesti tubuhkan pasukan khas untuk memantau semua parti politik yang boleh mengancam kestabilan negara... pasukan gerak khas nih boleh juga pantau media2 baru yang boleh membawa kepada fitnah yang berbau perkauman... pasukan nih juga perlu dianggotai peguam sebagai ahli2 mereka... Memang menteri KDN kiter nih tak pandai nak bertindak kerana dia pun lemah dalam ilmu perundangan... jadi supaya dia tak nampak macam bodo kerana ahli DAP kebanyakannya adalah peguam... dia perlukan pasukan gerak khas ni untuk memberi nasihat kepada dia... jadi biler dia bukak mulut, mcm lar pandai sikit pasal undang2 nih... dia tak boleh harapkan pdrm kerana diaorang executors of the law, operations lar katakan... lagi pun pdrm nih lembab gak, tak pro-aktif... menteri turun lar padang sikit... pegi lar maner2 balai... buat spot check sikit... nak kata ramai, ramai jugak lar anggota polis kat balai... tak pegi meronda pun... tak pegi mencegah jenayah pun... sebagai contoh, pegi je melawati tu, kalu tanya peniaga2 situ, memang ader jer kes menyamun tiap2 minggu... semak lar laporan polis... bertimbun tak selesai... anggota polis kat situ ketawa senang hati, peniaga2 dan penduduk menangis... tempat lain pun sama... menteri KDN, buat lar spot check, turun padang sikit...

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...