Bersama Berjuang

Thursday, February 3, 2011

JOM BELASAH NIK AZIZ !!! MMG DAH BLASAH PUN.. HEHEHE..


Pengerusi Biro Agama dan Ulama Majlis Veteran Umno Kelantan, Prof Madya Mohd Noor Deris memohon Majlis Fatwa Kebangsaan dan Majlis Raja-Raja mengkaji kenyataan-kenyataan Nik Aziz yang didakwa memecahbelahkan perpaduan Islam srta merosakkan akidah.  

Ini termasuklah undi Pas masuk syurga, undi Pas tiga kali sama dengan pahala menunaikan fardhu Haji, Allah mencarut dan banyak lagi.  

DS Rais Yatim pula berkata orang Melayu PAS pula perlu berani menyanggah kenyataan-kenyataan Nik Aziz.

Itu untuk Melayu PAS... utk korang.. apalagi... belasah lah Nik Aziz tu!!! hehehehe...


8 comments:

 1. Kalau nak tahu Nik Ajiz tu....bukannya pandai sangat tentang bahasa Arab... lebih-lebih lagi dengan terjemahannya. Hanya yang ia tahu, ayat yang selalu ia amalkan saja....

  ReplyDelete
 2. paling aku tak leh tahan tengok gambaq dia doa dan dok menagieh...cukup-cukup nak muntah..orang paling SIAL kat Malaysia sekarang ni


  orang x-pkr

  ReplyDelete
 3. Salam..

  Kita sedar dan tau bahawa nik aziz ni cukup terkenal mengeluar segala macam fatwa... kebanyakkannya fatwa yang berbaur politik..

  Tetapi sedar atau tidak, kita melayan fatwa2 (byk yg songsang daripada betul), ada yg buat tak tau jer.... kita buat2 tak endah pun apa yg difatwakan.

  Kalau diikutkan undang2 dan perlembagaan nik aziz ni boleh dikenakan ISA kerana mengeluarkan fatwa sonsang, boleh memesong akidah kepada yg sangat percaya pada penyesat fatwa ni.

  ReplyDelete
 4. JOM BLASAHH!..BEDALL!..BALUNNN!!..JGN KASI CHANNN!..KASI PECAHHH LAAAA KEHKEHKEH >|D

  ReplyDelete
 5. Salam.
  wujud persoalan di sini:
  1. Ada tak bukti visual dan ianya disahkan oleh JAKIM tentang kenyataan Nik Aziz itu?
  * perlukan 4 orang saksi yg boleh dipercayai yg tidak menyokong mana2 belah pihak.

  ReplyDelete
 6. mohd najib ni spesies anuar

  ReplyDelete
 7. KATANYA NIK AZIZ TU ANAK SAPA PUN TAK TAU, SEBAB KATANYA MASA KECIL UMUR SEHARI KE DUA HARI GITU NIK AZIZ BAPAK DIA TERJUMPA HANYUT BANJIR DALAM TONG SABUN KA TONG TAIK LAGU TU LAH CITENYA.MAKA KALAU TENGOK PERANGAI NIK AZIZ HARI NI AGAKNYA BETUL CITE TU.MANA PUNYA PELACUR YANG LAHIRKAN NIK AZIZ NI PUN TAK TAU.KHAAAAQ TUIIIH.

  ReplyDelete
 8. Yang TOLOL macam PAS dijadikan sempadan, Yang bijak dan adil cam UMNO dijadikan kawan.

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...