Bersama Berjuang

Wednesday, January 19, 2011

INTERLOK AKAN DIBAKAR LAGI??? PERKASA AKAN MENYERANG BALAS???Mengikut maklumat yang sahih, puak2 Hindraf akan membakar novel Interlok di Batu Caves jam 10 pagi esok.  Perkara yang telah dijelaskan oleh beberapa pakar ilmuwan nampaknya tidak mampu diterima oleh  pihak2 tertentu yang memang TAK FAHAM BAHASA!!!

Andai benar perkara ini, GT difahamkan PERKASA akan membuat bantahan secara aman di Kelab Sultan Sulaiman, Kg. Baru esok jam 12 tgh hari, sebagai tanda protes kebiadapan hindraf itu.

STANDBY!!!
STANDBY!!!
STANDBY!!!

ALLAHUAKBAR!!!
DAULAT TUANKU!!!      

1 comment:

  1. ITU BARU FENOMENA KECIL AKIBAT BN GAGAL MEMILIKI MAJORITI 2/3 PRU LALU......GOLONGAN PELAMPAU SUDAH BERANI ANGKAT KEPALA.....SEANDAINAY BN TEWAS DAN PAKATAN RAKYAT BERKUASA AKU TAK TAHU BAGAIMANA NANTI KEADAANNYA.....NAK HARAPKAN PAS DALAM MAMBELA AGAMA DAN BANGSA..MAAF AJE LAH...APA NAK DIHARAP PADA ORANG DAYUS DAN BACUL.....SEDANGKAN MEREKA SENDIRI PUN MENGHARAP BELAS IHSAN DAP.....

    ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...