Bersama Berjuang

Saturday, March 24, 2012

LIVE: Bersama KP JASA Dato Fuad Hassan dan Penduduk Pulau Ketam

GT sebenarnya singgah di Pulau Ketam. Nak memancing. X sangka ada story gak kat sini.

Program Prihatin 1 Malaysia, itulah nama program yg dimaklumkan kpd GT. Program walkabout mendengar denyut nadi rakyat, disamping menyerahkan bantuan keperluan harian kpd golongan miskin.

Padanlah Fuckatan marah sungguh dgn JASA, rupanya JASA rajin turun mendgr keluhan rakyat Selangor yg tidak berpuas hati dgn pentadbiran kerajaan negeri.

GT dah dpt umpan, nak g mancing ni. Untung2 dapat duyung hehehe. Balik nanti GT upload foto2 kehidupan rakyat Pulau Ketam.

Jom mancing!


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.dat s

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...