Bersama Berjuang

Monday, February 13, 2012

PANASSS.. Mengapa Anwar Sokong Yahudi... Ini Buktinya!!!


Atas apa jua alasan, kenyataan menyokong penubuhan negara Israel adalah bertentangan dengan Islam.  Ini berikutan firman Allah yang membenarkan umat Islam berjihad kepada mereka yang memerangi agama Islam, dan menghalau penduduk Islam dari kg halamannya.  

GT percaya, anda semua tahu apa yang terjadi di Palestin.  Negara Palestin dirampas, dan umat Islam dibunuh TANPA PELUANG MEMPERTAHANKAN DIRI!!!  

Anwar sokong Israel.  PAS sokong Anwar.  Dan ramai orang kita sokong PAS dan PKR.  Gambar dibawah menunjukkan bagaimana seorang anak (budak) meratapi kematian ibunya akibat dari peluru zionis Israel yahudi laknatullah.  Apalah bahayanya ibu dan anak yang tidak bersenjata ini.   

"Nikmati" saat-saat bagaimana pilunya si anak.  Anwar menyokong pembunuh ibu kepada anak ini. Apalah dosa anak kecil ini... Tetapi Anwar menyokong penubuhan negara si pembunuh anak kecil ini.  

Mengapa masih ramai yang sempurna sifat dan pancaindera, tetapi buta, bisu, pekak dan bodoh untuk terus menyokong Anwar?

1 comment:

  1. mana buktinya...? setakat tuduh suka hati je sapa pun boleh buat....

    bagi la bukti betul betul baru la syok nak baca.....

    ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...