Bersama Berjuang

Tuesday, December 13, 2011

ADUN Sekinchan Yang Bacul Lagi Tikus! Gentleman Lah Weiii... Hamsap!DS Noh Omar sebelum ini pernah mencabar Ng Sue Lim untuk berdebat.

Apa yang terjadi?  Ng Sue Lim tak berani berdebat.  Difahamkan, tarikh dan tempat sudah ditetapkan, tetapi Ng menikus.  

GT masih ingat, bagaimana Ng larikan diri dari wartawan TV3 yang cuba menemubualnya sewaktu sidang DUN sebelum ini.  Dasar pengecut!  Namun apa yang menjengkelkan rakyat ialah sikap pengecut itu dipanjang-panjangkan, agar sentimen kebencian kepada DS Noh berterusan dengan membuat demo murahan seperti diatas.  

Gelanggang sudah disediakan, genderang perang sudah dipalu, akan tetapi sudah menjadi darah daging harbi laknatullah untuk mengelak dari rakyat mengetahui fakta sebenar tentang isu padi.  Lantas, strategi mengelak, agar isu ini terus berpanjangan.  Kebenaran hanya akan menyebabkan si Ng bakal hilang modal politiknya.  

GT sertakan cabaran dari DS Noh Omar, agar rakyat faham sikap bermuka-muka DAP laknatullah dalam memanipulasikan rakyat.  

Klik Utk Besarkan Imej

Faekah?  Apa yang dia sendiri cakap pun dia tak faham, ini kan pula nak dengar penjelasan orang lain?  Muahahahahaha...


No comments:

Post a Comment

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...