Bersama Berjuang

Wednesday, August 3, 2011

GEMPAR!!! Format Terbaru Dari PAS: Dari Tiket Ke Syurga Ke Sijil Ke Syurga???


Tiket ke syurga yang selalu diwar-warkan oleh pemegang kunci syurga kepada penganut PAS telah bertukar bentuk.  

Kali ini, ia lebih besar, dan mudah dibaca.  

Ia lebih bermakna berikutan penyertaan penganut PAS dalam acara yang diketuai oleh pejuang isu murtad dan IFC maka "guarantee" itu telah dizahirkan dalam bentuk hitam putih. 

Untungnya bukan kepalang, apabila PAS berjaya menyebarkan daulah khilafah islamiyyah yang sebenar dengan berdemonstrasi selaras dengan hukum solat berjemaah dan solat jumaat semata-mata.  Tidak cukup dengan itu, demonstrasi PAS adalah halal berpandukan sirah Islam di mana demonstrasi jalanan pernah diadakan sewaktu zaman khalifah Uthman Bin Affan.  

Mgkin PAS tidak tahu bahawa demonstrasi jalanan pertama dalam sirah Islam yang dipimpin oleh Abdullah Saba yang juga seorang yahudi telah menyebabkan terbunuhnya Uthman Bin Affan ini!  

Dan PAS telah melantik wanita yang tidak kurang zionis laknatullahnya iaitu Ambabiga sebagai pemimpin demonstrasi mereka.  

Di bawah ini adalah "sijil ke syurga", model terbaru bagi menggantikan tiket ke syurga, dan ditunjukkan juga balaci laknatullah yang berpakaian seperti orang Islam, tetapi jahil tentang agama dan sejarah para sahabat Rasulnya. Dapatkan sebelum kiamat!!!

1 comment:

  1. Hebat!
    DUN dan PAS kawasan diiktiraf mengeluarkan SIJIL WATIKAH. Kalau PAS pusat punya besar mana pula ye? hehehe

    ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...