Bersama Berjuang

Sunday, July 10, 2011

SELEPAS BEERSHIT: Video Bukti Polis Diserang Oleh Perusuh BeerSHIT 2.0 !!! Siapa Yg Zalim Nih?Provokasi terhadap Polis oleh perusuh BeerShit!

Motifnya satu... Andai Polis bertindak balas, itu bermakna Polis KEJAM dan ZALIM!!!

5 comments:

 1. semua tu tak sedar diri. hidup di negara yang aman, masih tak puas hati, nak tukar pemerintah konon. ikut suka hati mak bapak dia saja nak tunjuk hero. perasan pandai, masuk U pun kalau dengan bantuan kerajaan kerana kelulusan setakat lubang hidung, bawa ber fikir la oi.
  bukan melayu memang la suka macam ni kerana cuba nak ubah perlembagaan dan sejarah malaysia supaya jenerasi akan datang semua lupa siapa yang membangunkan negara, suka kerana boleh merendahkan agama Islam. depa mendabik konon bukan melayu yang menyumbang ekonomi. tapi depa lupa siapa yang mati kerana mempertahankan negara? sekarang ni sibuk pula nak iktiraf chin peng dan suriani abdullah sebagai pejuang kebangsaan. PAS pun sokong. konon komunis ni berperang melawan UMNO. Bodoh, bukankah komunis itu anti Islam? Wahai PAS bawa bersabarlah, awak tu parti Islam, kenapa bersekongkol dengan kafir dan mengiktiraf komunis. sudah-sudahlah nak sakitkan hati UMNO pun, tak dak sapa yang rugi, melayu Islam juga yang rugi.

  ReplyDelete
 2. depa ni tak peduli pasai polis. depa nak memenangkan pemimpin depa yang sah sah gila kuasa. pernahkan depa fikir, polis tu pun kawan kita, anak saudara kita, adik beradik kita, bekerja demi keluarga. jika ditakdirkan depa memerintah, depa juga akan guna khidmat polis. kalau depa dapat musibah, depa kena repot kat polis. itulah pembangkang, penyokong depa semua kepala kosong.

  ReplyDelete
 3. Weiii.... Lu serang blog wa ka? Wa sekeh lu nanti pasal cakap wa punya entri hampeh!

  hehehe....

  BTW, thanks for all the info semalam dan singgah kat blog wa. wa sibuk nak layan anak yatim. tak sempat aaa nak pegi.

  thanks again bro!

  Aku Yang Bingai
  Demo Baju Kuning Gelombang II di Shah Alam

  ReplyDelete
 4. Tolong promosikan fan page ini. Saya create page ini sebagai tindakbalas page 100 000 people want Najib Tun Razak resignation di facebook. Ayuh sebarkan:
  http://www.facebook.com/pages/200-000-People-Support-Najib-Tun-Razak/189111091144220

  ReplyDelete
 5. Tolong saya sebarkan fan page ini sebagai tindakbalas 100 000 people want Najib Tun Razak resignation:

  http://www.facebook.com/pages/200-000-People-Support-Najib-Tun-Razak/189111091144220

  Inilah cara kita berdemo tanpa perlu menyusahkan rakyat.

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...