Bersama Berjuang

Saturday, July 9, 2011

Jemputan Ke Majlis Santai Dan Berkelah PERKASA & Sahabat NGO, Esok, 9 Julai !!!


Menyampaikan salam dari Tok Him buat semua pejuang Alif Ba Ta.

Anda semua, samada ahli2 PERKASA, sahabat NGO-NGO dan anda yang berpegang kepada prinsip perjuangan yang sama, dijemput hadir ke Majlis Bersantai dan Berkelah pada butir-butir berikut:

 • Tarikh :  9 Julai 2011
 • Masa  :  2.30 petang
 • Tempat: Taman Tasek Titiwangsa (berhampiran pentas)

Kita tenang-tenang... santaiiiii... hehehehehehe...

2 comments:

 1. BarangSiapa tolak BERSIH...samalh dgn tolak Islam

  Hmpunan BERSIH adlah utk tgakan KEBENARAN. Islm adlah BENAR. Islam prjuangkan yg benar.

  Prjuangn BERSIH mmbwa kebenaran. Setiap yg benar adalh prjuangn Islam...
  Brangsiapa yg menolak BERSIH adlah menolak ajran Rasululah. Menolak Rasulullah adalah menolak Islam.

  Brangsiapa yg menenentang Himpunan bersih adalah sama dgn menentang Allah.

  YAB Tuan Guru selalu ingatkn kita semua jangan menolak Allah. Biar Umeno saja yg tolak Rasul..menentang Allah..tetpi Tuan Guru akan pertahankn Rasul...akn pertahn Allah.

  dari al Baihaqi daripada Ibnu Abbas rahuma (hadith marfu') di mana Rasulullah saw bersabda mafhumnya " Barangsiapa yg berpegang kepada sunnahku di waktu ummatku sedang rosak maka untuknya ganjaran seratus mati syahid" Juga dari riwayat at Tabrani daripada Abu Hurairah ra meriwayatkan Rasulullah saw bersabda "Maka untuknya ganjaran seratus mati syahid"

  YAB Tuan Guru tlh pesan banyok kali...jgn mati sia2 kerana sokong Umeno UPCO..lbih baik mati syahid kerana ganjran pahala yg banyak.

  Kalw kita pergi himpuan bersih kerana Allah..dpt pahala...klaw kita kena tangkap..dpt lagi pahala di niaya oleh polis...klaw kita mati akn ditmpatkn di syorga yg khos utk org yg mati syahid.

  YAB Tuan Guru sudah sebuk bnyak kali...UMeno-UPCO tdak boleh bawa kita ke syorga...hanyak bawak setakat lubang kubur saja..

  Sumber: http://terunapondoktimur.blogspot.com/2011/07/barangsiapa-tolak-bersihsamalh-dgn.html?showComment=1310138830868#c572591642186

  ReplyDelete
 2. kat mana tuan guru najis sekarang neh? bersembunyi? kenapa jadikan alasan umrah untuk menyembunyikan diri? kenapa tak bersama-sama manusia tolol berarak dengan kapir pro-murtad kalau itu adalah kebenaran?

  anon 12:37 adalah contoh terbaik kenapa Allah jadikan manusia munafik seperti ini. supaya umat Islam lain yang waras dan beriman dapat menghindarkan diri mereka dari manusia sebegini.

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...