Bersama Berjuang

Tuesday, April 19, 2011

TUN M BELASAH DAP CHAUVINIST LAKNATULLAH!!!


Virus rasisme Cina telah berjaya menjangkiti rakyat Sarawak dalam PRN Sarawak kali ini.  Itulah kesimpulan yang telah dibuat oleh Tun M!!!  Secara sinisnya beliau telah mengucapkan tahniah kepada DAP yang berjaya membawa masuk politik rasis ke Sarawak.  

Tun M juga menambah, sejak 5 dekad yang lalu, BN telah berjaya menjaga perpaduan dan perkongsian kuasa serta kekayaan.  Namun, politik yang dibawa oleh DAP telah mengasing orang Cina dari kaum-kaum lain.

Kerakusan orang2 Cina untuk berkuasa semakin terserlah apabila niat mereka untuk menguasai Malaysia dapat dilihat dengan jelas melalui kuasa politik.  Mereka telah menguasai ekonomi, dan buktinya mereka adalah peratusan terbesar yang tersenarai dalam 10 orang terkaya di Malaysia, hasil dari sifat pemurah dan baik hati dari orang Melayu dan kerajaan yang ditunjangi UMNO dan BN.  Namun, itu tidak cukup untuk memuaskan nafsu serakah chauvinist laknatullah .  Dan mereka mahukan lebih dari itu!  Kekayaan yang mereka nikmati tidak disyukuri, malah melabelkan UMNO pula sebagai rasis!!! 

Tidak mustahil andai suatu ketika nanti mereka akan menawan Malaysia, kerana sudah terdapat ramai orang Melayu yang menjadi pengkhianat kepada Agama, Bangsa dan Negara nya sendiri.  Dan orang-orang Melayu ini mudah pula dikeldaikan serta dihanjing-hanjingkan. 

Teruskan perjuangan kita dan berdoa agar mereka yang sesat ini kembali ke pangkal jalan.  Tidak perlu untuk kita doakan mereka pecah perut, atau celako! celako! celako! walaupun mereka adalah penganut PAS!

Orang Melayu harus sedar bahawa pulau temasik sedang menunggu waktu melebarkan pengaruh yahudinya di tanah melayang.  Usaha secara berterusan dan konsisten ini sebenarnya  adalah kesimbungan dari  usaha yang telah dipatahkan oleh hulubalang2 Melayu suatu ketika dahulu.  Bila?

13 Mei 1969!!!

4 comments:

 1. Salam Perjuangan,

  Moga kesatuan kita dalam memperjuangkan Islam, Melayu dan Malaysia mendapat bantuan Allah SWT demi menyelamatkan Generasi kita yang akan datang.

  Mohon jasa baik link blog saya. Terima Kasih

  http://idealismalaysia.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Salam Perjuangan,

  Moga kesatuan kita dalam memperjuangkan Islam, Melayu dan Malaysia mendapat bantuan Allah SWT demi menyelamatkan Generasi kita yang akan datang.

  Mohon jasa baik link blog saya. Terima Kasih

  http://idealismalaysia.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Ada hikmahnya cina menunjukkan sokongan padu pada DAP. Apa maknanya?

  1. UMNO sudah boleh dengan berani dan jelasnya meletakkan calon melayu di tempat majoriti Melayu tanpa perlu bermurah hati memberikan kuota pada parti-parti komponen lain yang tidak 'perform'.Jika kembali mahu dicalonkan haruslah menunjukkan keberhasilan di pihak mereka juga.

  2. Tidak ada lagi apa yg dikatakan pembahagian kuota pada satu-satu pilihanraya. Ertinya, jika Pulau Pinang kembali kpd BN dan orang-orang Melayulah yg memberi kemenangan tersebut, maka Pulau Pinang akan diperintah oleh UMNO.

  3. UMNO tidak lagi perlu mengikut kehendak cina dalam MCA dan Gerakan yang pelbagai dan kekadang melampau, tapi UMNO sudah boleh membuat keputusan mereka sendiri atas kepentingan orang-orang Melayu dan negara sahaja.

  Jadi pesanan saya pada cina-cina DAP yang baca komen ini, teruskanlah sokongan tidak berbelah bagi anda kepada DAP. Tidak menjadi kudis pun bagi kami. Kerana kerajaan tidak perlu lagi menunaikan sekian banyak permintaan dari kamu yang telah pun menjadi bangsa terkaya di bumi bertuah ini, yang memiliki sekolah sendiri yang kamu jadikan kilang pemikiran ekstrimis Cina yang ada sebahagiannya tidak fasih langsung berbahasa kebangsaaniaitu bahasa Melayu (layakkah mereka menjadi rakyat Malaysia?), akhbar berbahasa Cina yang kamu gunakan untuk mencaci nista kerajaan sedia ada, TV, dan radio berbahasa Cina di luar lingkungan empayar kerajaan Cina (China, Hong Kong, Taiwan).

  Dan kepada orang-orang Melayu yang masih juga ingin menjadi barua DAP, anda akan berhutang dengan hampir keseluruhan umat Melayu yg sayangkan agama Islam dan bangsanya. Saya ingin mendesak kerajaan pada hari ni untuk mendengar dan meneliti semula 'kemurahan hati' terhadap permintaan demi permintaan orang Cina pada hari ini.

  Kepada Nik Aziz yg menerima salam persaudaraan dari Lee Kuan Yew, kroni Lim Kit Siang dan kroni Karpal Singh dengan mesra sambil menolak salam persaudaraan dari saudara seagama yang berlainan parti politik, kamu akan berhutang selama-lamanya dengan kami, majoriti orang-orang Melayu yang sayangkan agama Islam dan bangsa Melayu. Apakah kamu tidak nampak atau sengaja membutakan hati bahwa mereka itu musuh Islam dan bangsa Melayu yang nyata? Jika tidak, tidak mungkin singapura jatuh ke tangan cina. Agama Islam bukan lagi agama rasmi dan bahasa Malyu entah ke mana. Memang ini kesilapan besar Tunku tapi tidak perlulah kita mengulangi kesilapan itu..dgn bongkak dan angkuh pula tu.

  ReplyDelete
 4. sambungan ..

  Oh, saya terlupa, kamu tidak bangga menjadi orang Melayu. Berbeza dengan saya yang bangga menjadi orang Melayu walaupun nenek berbangsa cina. Melalui kesetiaan dan kesedaran orang Melayu lah maka agama Islam sampai ke tanah ini, sehingga semua Melayu itu adalah Islam pada hari ini.

  Tidak sama dgn Cina yg tidak semestinya Budha, atau India, tidak semestinya Hindu, atau orang putih, tidak semestinya Kristian. Atas sebab itu, maka agama Islam itu menjadi anutan kamu. Dan kini kamu putar belitkannya pula utk kepentingan kamu sahaja. Manusia jenis apakah kamu wahai Nik Aziz??

  Walau kamu mendoakan keburukan bagi pemimpin kami, mengkafirkan kami dan menjahiliyahkan kami sedangkan lidah kami mengucap syahadah, solat 5 waktu setiap hari, berpuasa di bulan Ramadhan, membayar zakat, dan diterima menjadi tetamu Allah di Mekah bagi menunaikan haji, kami tetap mendoakan kebaikan sahaja bagi kamu.

  Saya cuma doakan hati dan fikiran mu dibukakan Allah kepada kebenaran yg nyata. Hilangkan dendam kesumat pada UMNO yg dulu kerana orang-orang Melayu dalam UMNO hari ni, seperti saya, sudah punya kesedaran bahawa tidak ada satu kaum pun di Tanah Jawi ini yg boleh memayungi orang-orang Melayu kecuali UMNO. Bukan PAS yang boleh diperkudakan, digunakan dan dihenyak pijakkan DAP, yang berbondong-bondong mengibarkan bendera DAP dengan megah, rela berbaring atas jalanraya bagi menghalang sultan mereka sendiri demi kerajaan boneka PAS yang dimiliki empayar keluarga Nga dan Ngo. Tentulah jua bukan PKR yang kejap ke kiri kejap ke kanan yang tidak dapat dipastikan arahnya kecuali demi kelangsungan seorang manusia biasa dengan masalah moral yang bertan-tan beratnya. Walau kamu membutakan hati terhadap kebenaran yang kamu juga mohon dari Allah, terpulang lah..

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...