Bersama Berjuang

Tuesday, April 19, 2011

SELANGOR MENANGIS... WANG RAKYAT HILANG RM132 RIBU SEBULAN!!!


Kalaulah anda dapat rintihan negeri Selangor, yang sedang menangis dengan  berairmatakan darah, mengenang dirinya sedang "diliwat" oleh gerombolan-gerombolan manusia durjana!  

Bloggers telah membongkar pelbagai siri ketidakupayaan, ketirisan, kebodohan, kebebalan, dan pembohongan KERAjaan Fuckatan Selangor.  Berita yang menggemparkan apabila Negeri Selangor kehilangan RM 132 ribu sebulan akibat dari pentadbiran ala bangsat oleh Khalid Gagap, tokoh keparat yang tidak perlu diperkenalkan lagi.  
KLIK SINI untuk maklumat lanjut. 

1 comment:

 1. Bro, rupenye ade crite panas dari blog2 puak setan semalam, nak tau ape dia, meh tgk sini...


  "Video: Polis sahkan bukan Anwar"

  KUALA LUMPUR: Polis mengesahkan bahawa lelaki di dalam video BUKAN Datuk' Seri Anwar Ibrahim seperti yang didakwa oleh BN dan media milik mereka.

  Bernama melaporkan kenyataan Timbalan Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah, Datuk Acryl Sani Abdullah Sani yang berkata bahawa siasatan mengenai video seks itu telah siap dan siasatan kini menjurus kepada Seksyen 292 Akta Kanun Keseksaan kerana kesalahan mengedar bahan lucah.

  "Bagi pihak kami (polis), siasatan telah lengkap dari setiap sudut menjurus kepada Seksyen 292 Akta Kanun Keseksaan (kerana kesalahan mengedar bahan lucah).

  "Terpulang kepada Peguam Negara untuk mengambil sebarang tindakan susulan terhadap kes ini dan sekiranya ada mana-mana perkara yang perlu disiasat semula (atas arahan Peguam Negara), kita akan siasatlah," kata Acryl seperti yang dipetik Bernama. Pengedar dan pemilik video lucah itu ialah bekas Ketua Menteri Melaka Tan Sri Rahim Thamby Chik, ahli perniagaan Datuk Shazryl Eskay Abdullah dan Bendahari Perkasa Datuk Shuib Lazim.

  Dengan kenyataan ini, polis dengan sendirinya mengesahkan bahawa pelakon dalam video tersebut bukan Anwar.- KeadilanDaily

  Short URL: http://www.keadilandaily.com/?p=11697 (ekk, dah ilang pulak pautan tu.. kah kah kah kah)

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...