Bersama Berjuang

Tuesday, April 5, 2011

KHALID IBRAHIM MENJADI BACUL AKIBAT VIDEO XXX ANWAR???


GT paparkan muka depan keratan akhbar Sinar diatas.  Laungan keyakinan jelas mencabar jentera BN.

Terkini, Khalid Gagap enggan membubarkan DUN serentak dengan pembubaran Parlimen untuk membolehkan PRU dijalankan sekaligus.  

Oiii.. Khalid!!  Kata tidak gentar.  Kata jangan harap BN dapat merampas semula Selangor.  

Semangat rakyat Selangor berkobar-kobar.  GT membuat liputan SSDE.  Kesempatan ini GT mendengar keluhan dan kekesalan rakyat Selangor yang tertipu dengan janji PR.  Perkara yang sama juga GT saksikan sendiri pada lawatan kerja TPM di Selangor baru-baru ini.  Melayu, Cina, India, Singh semuanya memohon bantuan TPM agar merampas semula Selangor.  

Nada ucapan TPM sewaktu majlis makan malam 1 Malaysia menunjukkan beliau sendiri "geram" dengan PR setelah mendengar keluh kesah rakyat Selangor. 

Khalid, kau sendiri yang laungkan keyakinan, rupanya tindakan mu ibarat si penikus.  Sesudah gendang perang dipalu, jangan hanya berdiri kaku.  

Tunjukkan keberanianmu.  Rakyat Selangor sudah tidak sabar menunggu waktu talkin dibacakan pada riwayat politikmu!!!

SELANGOR BANGKIT!!!

1 comment:

  1. Panjang nyawa video tu, he...he...

    Jangan khuatir bro, khalid dah gali sendiri liang lahat dia. Bila jenazah sampai, terus timbus dan bacakan talkin. 5~10 minit, kerja dah boleh selesai. Jangan lupa buku jingga. Kebumikan sekali dalam liang lahat tu.

    ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...