Bersama Berjuang

Friday, April 1, 2011

BUKTI ARMAN BERGADUH DENGAN TOK HIM???


Perletakan jawatan Arman Azha Abu Hanifa sebagai Ketua Wira Perkasa Selasa lalu telah mencetuskan pelbgai spekulasi tentang pertubuhan NGO Melayu itu.Ada yang membawa mulut kononya beliau ada masalah dengan Pengerusi Perkasa Datuk Ibrahim Ali.

Namun siapa yang berpeluang melihat senario di bilik rehat Ahli Parlimen petang Khamis dapat membuat kesimpulan cerita itu semua mengarut.

Arman yang datang ke Parlimen kerana suatu urusan terus menyapa Ibrahim yang kebetulan berada di situ sambil salam dan mencium tangannya.

Kedua mereka duduk bersama sambil bersembang dan bergelak ketawa.

"Biarlah orang nak cakap apa...Perkasa tetap steady,"katanya ringkas.- AD 
 
GERAKAN TIMUR:
Tutup mulut busuk yang mengatakan wujud masalah antara Tok Him dan Armand.  GT ucapkan selamat berjuang kepada Armand, jgn kau masuk PR sudah.  GT shoot kau giler babas kalau kau jadi penjilat Al Jub!

1 comment:

  1. sekiranya arman masuk pakatan rakyat,ini bermakna segala perjuangan serta tindak tanduk beliau selama ini hanyalah mencari publisiti bagi menaikkan nama beliau jer..tu je lah aku cakap sekiranya lorang pakatan beliau masuk

    ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...