Bersama Berjuang

Thursday, February 10, 2011

NIK AZIZ NAK JADI HERO LAGI!!! RAKYAT KENA MAIN LAGI !!!Satu Malaysia tahu bahawa Kelantan menghadapi masalah utk membekalkan air bersih kepada rakyat.  Kenyataan dan bukti telah dari sahabat blogger terutamanya sewaktu masing2 berjuang di Galas menunjukkan bahawa masalah ini serius.  

Kerajaan Kelantan dilihat belum mampu untuk menangani permasaalahan ini sehingga ke hari ini.  Sebaliknya, publisiti murahan dibuat dengan mengumumkan bahawa tarif air tidak akan naik di kelantan oleh Tok Guru.  

Ingin GT maklumkan kepada rakyat Kelatan bahawa isu yang dibangkitkan belum diselesaikan, namun PAS cuba menggunakan isu ini menunjukkan kononnya mereka prihatin kepada rakyat.  Apalah ertinya pengumuman ini seandainya bekalan sering terputus atau air yang dibekalkan kotor.  


PAS cuba menutup kegagalan mereka.  Panglima Perang Cyber pernah menulis tentang masalah bekalan air  bersih di Kelantan. KLIK SINI.

1 comment:

  1. air sokmo takdok..meroh,berselut,kotor meme patut tok naik tarif pun

    ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...