Bersama Berjuang

Saturday, February 12, 2011

GEMPAR!!! EXCO WIRA PERKASA MALAYSIA HILANG!!! MOHON BANTUAN ANDA SEMUA!!!

UPDATE !! - Ketua Wira PERKASA, En. Armand Azha baru sebentar tadi telah membuat laporan polis mengenai KEHILANGAN MISTERI EXCO WIRA PERKASA PUSAT, SDRA. MUHD FARID BIN ABDULLAH (kiri, muka dipetakkan). Turut bersama beliau ialah keluarga Sdra. Farid sendiri. 

SDRA.FARID MERUPAKAN INDIVIDU YANG MEMEGANG DOKUMEN SULIT SALAH LAKU ANWAR IBRAHIM yang telahpun dibongkar oleh En. Armand Azha pada petang tadi.

Laporan polis telah dibuat bagi menyerahkan kepada pihak polis untuk siasatan susulan. Melayu CinDia yang juga mengenai Sdra. Farid turut bersimpati dengan keluarga beliau dan Sahabat2 Wira PERKASA sentiasa mendoakan agar beliau selamat dari sebarang insiden2 yang tidak diingini.

Menurut Sdr Armand, Ketua Wira Perkasa Malaysia, Sdr Mohd Farid b Abdullah, Telah Hilang Sejak Pagi Tadi, Keluar Rumah Jam 7pagi, Menaiki WRN 3178 Proton Persona, Warna Ungu, Isteri Dan Keluarga Beliau Risau Kerana Tidak Dapat Dihubungi,  Sdr Armand Telah Lancarkan Gerakan Mencari Sdr Farid Di Alamat Terakhir Friendfinder Beliau Di Tempat Ni Kat Mana??Urgent!!! WISMA MOTOR JLN TAR (WMAS REPL, No.337 -339 Jalan Tuanku Abdul Rahman KL @ 19:50 Sejak Pagi Hingga Kini Lokasi Disitu. Beliau Ada Memegang Document Penting Yg Baru Dibongkarkan.

ADAKAH MISTERI KEHILANGAN BELIAU INI MEMPUNYAI KAITAN DENGAN DOKUMEN SULIT SALAH LAKU ANWAR IBRAHIM yang dipegang olehnya?

Sumber - Gelombang Rakyat & Armand PJU

Gerakan Timur:
Mohon doa dan kerjasama dari rakyat Malaysia!!!  

2 comments:

 1. SALAM GERAKAN TIMUR ...

  GWM MINTA MAAF BANYAK BANYAK! BLOG LU GUA TAK LINK LANGSUNG! INGATKAN DAH LINK SEBELUM NI ...

  OKAY! GWM DAH LINK BERSAMA DENGAN BLOG GWM. WASALAM ...

  MINTA MAAF BRO!

  ReplyDelete
 2. GMW,

  TERIMA KASIH SEBAB DAH LINKKAN BLOG NYAMUK GT.. HEHEHEHE..

  LAGI HENJUT ITU FUCKATAN!!!

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...