Bersama Berjuang

Tuesday, December 21, 2010

EDISI UBAT KUAT!!! VIDEO BUKTI ADUN PAS BERZINA DENGAN ISTERI ORANG!!! PANASSSSS...Video atas ihsan Papa Gomo.

Ustaz Saidi Husin, saksi utama kepada "bagaimana kote itu masih basah".  Setianya dan percayanya dia pada Nik Aziz, dibawa kes ini kepadanya.  Apa yang berlaku??? Al halalku wal haram mu...

Benarlah sekelian rakyat bahawa Nik Aziz "mencuci" dosa2 pengikutnya.  Setelah ustaz dan ustazah2 DAPigs "dicuci" dosanya, maka peristiwa ini mencatat sejarah, satu lagi dosa yang diampunkan; walaupun kesalahannya ialah BERZINA DENGAN ISTERI ORANG!!!

Wow!!! Hebat sungguh HUDUD ciptaan Nik Aziz ini kerana orang2 Pas adalah dikecualikan. 

Sahabat yang aku kasihi, berilah peluang kepada diri anda untuk menilai, mentafsir dan menimbang, gunakan akal kurniaan Allah untuk berfikir, bahawasanya kebenaran di depan mata anda.  Andai pakaian menjadi tali ukuran akan tahap keimanan seseorang, maaf andai aku katakan, betapa nipis kain pakaian itu, senipis itulah keimananmu....  

Papa Gomo dan Nadi Rakyat sudah memukul gendang perang, mencabar maruah dan kejantanan Pas untuk menyahut cabaran ini:

KAMI DESAK ADUN SELISING USTAZ SAIFUL BAHARI MELETAKKAN JAWATAN ADUN SELISING ATAUPUN MENYAMAN KAMI NADI RAKYAT. TEMPOH BERTENANG KAMI SEHINGGA BULAN DECEMBER INI.

Syabas dan Tahniah kepada Papa Gomo dan Nadi Rakyat atas pendedahan yang mengasyikkan ini!!!

PUNK NOT DEAD... PAS IS DEAD... HAHAHAHAHAHAHA...

No comments:

Post a Comment

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...