Bersama Berjuang

Thursday, September 8, 2011

PDRM atau KDN... Tolonglah Hishamuddin Tuuu...


Kadang-kadang GT rasa kasihan kepada Hishamuddin, selaku satu-satunya Menteri BN yang ditempelak cukup hebat di arena blogosphere ini.  Lebih memilukan, pihak yang menempelak adalah blogger pro kerajaan sendiri.  Begitulah telusnya blogger pro kerajaan, berbanding blogger fuckatan yang lebih suka berbohong untuk cover pemimpin mereka.

Dan peluru yang dihujankan oleh blogger cukup tajam, menikam dan menusuk tepat, kerana isu nya cukup kredibel dan kuat.  

Tentunya ia menimbulkan kemarahan di kalangan penyokong Hisham.  Perkara biasa, kerana ada juga beberapa isu yang blogger menyebelahi Hisham.  Kerana blogger menulis berdasarkan isu, bukannya bersifat peribadi.  

Hisham buka mulut lagi, dan pabila dia buka mulut, pastinya menjadi bahan penting kepada blogger, kerana kerana mulut badan binasa. 

Dan kali ini, Hisham kena jawab, mengapa tiada tindakan diambil terhadap mamat yang sorang nih, kerana kenyataannya boleh dikategorikan sebagai menghasut, dan BOLEH MENJEJASKAN keselamatan negara.  

Kenapa GT tulis BOLEH MENJEJASKAN?  Sebab penyokong Fuckatan berotak udang, hujahnya ia belum lagi berlaku, maka tidak boleh diambil tindakan terhadap Sam Ketot ini.  

ISA kan preventive measures, takkan dah jadi baru nak implement?  

Aduhai Hisham... takkan masih tak faham lagi....

PDRM atau KDN, cuba tonton apa yang tak kena dengan video dibawah ini???

No comments:

Post a Comment

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...