Bersama Berjuang

Tuesday, August 23, 2011

PANASSS.. Anwar Mengaku Dia Lakukan Seks Luar Tabiee???GT tidak mahu ulas lebih-lebih tentang kes perbicaraan yang melibatkan Anwar semalam.  

Dia kata konspirasi Najib, kalau dulu konspirasi Tun M.  Esok tak mustahil, dia kata konspirasi Mamat Khalid, atau pun Raja Azmi!

Dia kata tak pernah lakukan hubungan seks.  Mmglah, sebab apa yang dia lakukan ialah seks songsang, atau seks luar tabiee. 

Dia kata dia dah tak larat, tapi satu Malaysia dah tgh video ehem-ehem dengan Chinadoll, pelbagai aksi walaupun ramai yang berkata video itu tak stim langsung.  Maknanya, tiada nilai komersil.. hehehe..  Tapi, lelaki dalam video itu masih "larat".

Dan yang paling penting, dia memberi kenyataan di kandang tertuduh, dan tidak boleh disoalperiksa atau cross examination kata orang JAWA.  

Jadi, kalau kenyataan tidak boleh disoal balas, lebih baik sesi seterusnya kita ambil pokok pisang, atau pokok israel sebaiknya, letak dalam kandang tertuduh, dan mulakan perbicaraan.  
Tiada bezanya.

Anwar hanya mahu wujudkan spekulasi, dan lebih tepat, fitnah.  

Ingatkan hati berani bila dah balun lelaki dan perempuan, rupanya penakut pahit.  Gila...

Ingatlah azab Allah terhadap kaum Nabi Luth, lagi mau angkat dia jadi perdana menteri ka? 

No comments:

Post a Comment

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...