Bersama Berjuang

Tuesday, April 5, 2011

BLOGGER FUCKATAN DIBERI MOTIVASI: VIDEO ANWAR!!! JOM TGK!!!


Blogger PR telah membentuk satu revolusi 2013.  

Juga turut serta pada majlis itu, Prof Pilih Kasih.  GAP panggil dia professor biol!!! heheheeh... Standard PR, politik ke dunia hiburan, dunia hiburan ke politik.  Tak percaya, tanya Vernon di Sarawak.  

Nampaknya, mereka perlukan sokongan moral akibat dari fitnah mereka yang berjaya dipatahkan.  Ini juga petanda bahawa mereka semakin ditelan gelombang kebangkitan pejuang fisabillillah yang muncul mempertahankan agama, bangsa dan negara.   

Mintak nyawaaa... Mintak nyawaaaa...   Pasti mereka juga diberi oksigen dan "pembakar semangat" .. hehehe...

Serangan cyber minggu lalu yg mengakibatkan blog-blog pro kerajaan tidak dapat berfungsi dengan baik .  Malah, syahidnya blog sahabat warisan 2057 tidak akan mematikan semangat blogger pro kerajaan untuk terus menyalurkan fakta kehaprakan Fuckatan. 

Tahniah GT ucapkan kepada seluruh warga fisabillillah yang berjuang menentang kemunafikan Anwar n Co.  Teruskan serangan anda... mereka semakin terhimpit, sempit, sakit!!!

Jom tgk video motivasi blogger PR!

No comments:

Post a Comment

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...