Bersama Berjuang

Sunday, February 20, 2011

HARUS SYARIE UTK ELI WONG, HARAM SYARIE UNTUK SRK???


APA PUNYER PEMIKIRANLAH PUAK NI.

TAK BERAPA LAMA LAGI PRK MERLIMAU AKAN DIADAKAN. HAKIKATNYA TIDAK BANYAK ISU YANG DAPAT DIMAINKAN DI MELAKA KERANA KEBERKESANAN PIMPINAN KETUA MENTERINYA.

BILA SHAH RUKH KHAN MEMILIH MELAKA SEBAGAI TEMPAT PENGGAMBARAN FILEM TERBARUNYA DAN DATANG MEMANTAU LOKASI PENGGAMBARAN, KERAJAAN NEGERI MELAKA LANTAS MENGAMBIL KESEMPATAN MEMPROMOSI NEGERI MELAKA.

FULLAMMAK !!! MELOMPAT BLOGGER UPAHAN PAKATAN. MACAM DAPAT BONUS. MAKA BERIA IA BENARLAH MEREKA MENEMBAK KERAJAAN MELAKA.

1. SHAH RUKH KHAN DIKATAKAN ISLAM PADA NAMA JER. PERLAKUAN DAN AMALAN TIDAK ISLAM LANGSUNG. INI ANAK DIDIK NIK AZIZLAH. BOLEH ' SCAN' ORANG. ISLAM KE TAK.

2. SHAH RUKH KHAN INI ARTIS. MAKNANYA KEPADA MEREKA KERAJAAN MELAKA TELAH MEMPROMOSI HIBURAN. SESUATU YANG KEPADA MEREKA AMAT TIDAK BAIK UNTUK PEMBANGUNAN ISLAM.

NAK TERGELAK PULAK AKU. DULU KITA ADA SEORANG ARTIS JUGA. PELAKON YANG NAMANYA MELONJAK NAIK KERANA BERLAKON DALAM FILEM PORNO. ELI NAMANYA. YB PAKATAN.

TAPI OLEH KERANA ELI DAH MENGADAP TOK GURU, MAKA SEGALA DOSANYA DAH HAPUS . DIA DAH SUCI KERANA ANUGERAH TOK GURU. BERBANDING DENGAN SHAH RUKH KHAN, ELI IALAH SEORANG MUBALIGH KRISTIAN.

KEMUDIAN DALAM MASA YANG SAMA SEKARANG NI PAS SEDANG MEWAR WAR KAN ADA ARTIS SUPERSTAR AKAN MASUK PAS PETANG NI. TAK TAULAH SIAPA ARTISNYA. PERSOALANNYA BOLEHLAH PULAK YER..

INILAH YANG DIKATAKAN ' CELARU/ KELIRU' TAHAP TINGGI. UNTUNG - BOLEH. RUGI- TAK BOLEH.

BEGITU CARA BERFIKIR PUAK PUAK NI. PATUTLAH SENANG JER DAP NAIK BELAKANG . TAPI MAMPUIH HIDUP BALIK PUAK NI TAK KAN MENGAKU PUNYER..

Sumber:  ALaHai Si LunCAi 

GERAKAN TIMUR:
Penganut PAS ni asal boleh dijadikan isu.  Mereka tak ukur baju di badan sendiri kerana kunci syurga dipegang oleh wali selipar.  Tu yang ingat sendiri betul.

Bob Lokman masuk PAS maka puak2 PAS ni melonjak sakan... kira superstar ni bakal dicuci dosanya ke klu menjadi Penganut PAS?  Pinjam tagline dari sahabat MPP - Politik Itu Bukan Agama!!!

Otak wali selipar diorang penuh dgn "cairan" liwat Al Jub. Sebab tu puak2 ni senang dikeldaikan dan dihanjing2kan.. huhuhuhu...

1 comment:

  1. PELAKON2 BLUE DAH BERLAMBAK DLM PARTI PASNGOK BROO. TERBARU MR BOB SQUAREPANT KEPALE PETAK. SYURGA BAYANGAN TUU BROO! KEHKEHKEH

    ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...