Bersama Berjuang

Sunday, January 23, 2011

LIVE PRK TENANG: NIZAR MEROYAN NAK JADI MUFTI !!!Keldai DAPigs, Nizar Komunis masih lagi meroyan.  Apabila dia tumbang sbg MB Perak, dia mengalami sindrom meroyan gila babi tahap babi pun tak gila macam dia.  Malaun ini sememangnya bangsat, bertopengkan PAS bernafsukan DAP.  Orang PAS masih lagi tak nampak.  Bengap!!!  

Nizar kata undi BN haram... morayan nak jadi Mufti ler pulak.  

Hanjing!!!  

Dulu PAS kata mencalonkan wanita untuk bertanding adalah HARAM. 
Maka Dr. LoLo, Dr Mariah dan Normala Sudirman mmg spesis HARAM jadah !!!

Dulu PAS kata mengundi bukan Islam adalah HARAM.
Maka kiralah berapa byk ahli PAS yang akan masuk neraka... nak2 pulak yang kibarkan bendera DAPigs!!!  

Hanjing!!!

2 comments:

  1. Harap pada Penduduk Tenang jangan bermain api dengan mengambil mudah dalam pecaturan politik semasa.Puak-puak yang datang dari luar kawasan adalah orang yang kecewa dan ada saja fitnah yang dibawa bersama bagi menghancurkan kerharmonian anda.Baca ayat 21 dari surah Ibrahim dan faham ertinya dan nelai mereka-mereka yang bercakap tentang Agama dan tak serupa bikin.

    ReplyDelete
  2. Ya betul kata GT dulu perempuan nak masuk tilawah alquran pun tak leh sebab petua nikAjis kata suara perempuan adalah aurat jadi cam mana pula dgn serua perempuan sekor neee!&^%* skrg boleh pulak.
    Kepada taksub/hardcore Pas (Parti Azali Sesat) seperti nizar dan balaci2 fikir2kanlah.
    Dari...PakTua

    ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...