Bersama Berjuang

Wednesday, October 5, 2011

Hudud: Ikhlaskah PAS Atau Sekadar Modal PRU?


Tidak dinafikan bahawa Hudud adalah senjata ampuh PAS dalam menarik sokongan umat Islam, terutamanya orang Melayu.

Ia adalah isu berbangkit dan tidak pernah menemui jalan penyudah.  UMNO, yang satu ketika dilabelkan kafir gara-gara menolak Hudud acuan PAS terkejut apabila PAS sendiri telah meletakkan perjuangan negara Islam mereka ke dalam tong sampah.  Secara automatik, Karpal Singh tidak perlu dilangkah mayatnya.

Selesainya muktamar PAS, mereka tidak lagi membincangkan, malah tidak lagi memperkatakan tentang hudud lagi.  Ini akibat dari tarbiyah yang berjaya oleh DAP.  PAS terus diam menikus.  Tiada lagi hudud.

Namun hudud kembali lagi.  Ia berfungsi sebagai modal politik sempena PRU yang makin hampir.  Ia rentetan dari pengkhianatan PAS terhadap Islam dalam isu kalimah Allah, gereja DUMC, dan bersekongkol dengan IFC.  Tidak cukup dengan itu, Melayu dihentam teruk oleh PAS sehingga berani mengangkat komunis sebagai hero dan menafikan pengorbanan pejuang-pejuang Bukit Kepong.

Baca seterusnya DISINI

2 comments:

 1. sejak tahun 1990 dah 21 tahun dah karpal singh suruh langkah mayat dia kalau nak buat hudud .

  dah 21 tahun dah nik aziz menikus . sebab tak nak langkah mayat karpal kononnya nak buat kat orang islam jer , orang kafir arpal tak kena .

  Itu pun karpal tak setuju . Karpal tak bergerak walau seinci pun . Nik aziz dah pusing merata ceruk.

  kata-kata muSHITdol hamPAS

  ReplyDelete
 2. penganut pas,

  nik ajiz suka pusing merata sebab bleh jalan...karpal sing plak nak pusing makan space sebab pakai wil cha...

  hudud jadi modal paling busuk yg digunakan oleh pas...

  pejuang hamas...

  ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...