Bersama Berjuang

Sunday, August 28, 2011

PANASS.. Penghinaan Paling Melampau Kepada Polis, Bekas Polis dan Keluarga!!!


Mat Sabu memasyhurkan komunis berbanding anggota Polis yang gugur mempertahankan Bukit Kepong.  

Hilang sudah semangat sayangkan negara, sebaliknya menjadikan perjuangan komunis sebagai kiblat perjuangannya.  Itu belum lagi memerintah.. kalau memerintah, mungkin doktrin komunisma bakal mencengkam rakyat Malaysia.  Hapus segala-galanya.  Tiada yang mustahil. 

Ini adalah peristiwa yang sangat menggemparkan, bagaimana seluruh warga Polis dan bekas polis termasuk ahli keluarga mereka dihina sebegitu rupa!!!  

Kepada seluruh warga keselamatan, polis, askar dan veteran, GT perlukan kamu fahamkan anak cucu, bahawa telah wujud seorang pengkhianat selepas Al Jub.  

Undi mereka, beerti khianat kepada pejuang yang telah gugur mempertahankan ibu pertiwi!!!


3 comments:

  1. MAT SABU ADALAH PEMIMPIN TRABAIK DAN TERCERDIK YANG DIKURNIALAN BUAT PANGANUT AGAMA PAS....MULUTNYA MASIN LAKSANA WALI,TUTURNYA PETAH UMPAMA AMBIA,LIDAHNYA BASAH DENGAN ZIKIR TERUTAMA SEKALI DI BULAN RAMADHAN YANG PENUH KEBERKATAN INI.....HATI BELIAU SUCI DAN BERSUIH SEUMPAMA KAIN PUTIH,LIDAHNYA TIDAK PERNAH DUSTA DAN BERKATA BOHONG BELIAULAH PEMIMPIN SYUMUL DAN SUCI DI ATAS MUKA BUMI INI...KEMULIAANNYA TIADA TOLOK BANDING NYA LAGI.....BERUNTUNGLAH ANAK-ANAK YANG MENDAPAT BAPA SECERDIK DAN SEBIJAK MAT SABU.....BERUNTUNGLAH ISTERI-ISTERI YANG MENDAPAT SUAMI SEUMPAMA MAT SABU......BERUNTUNGLAH IBU-IBU YANG MENGANDUNG DAN MELAHIRKAN INSAN SEMULIA DAN SECERDIK MAT SABU.......BELIA BERADA DI PUNCAK KEMULIAAN DAN HATINYA SUCI DAN TIDAK PERNAH MENYAKITI HATI SESIAPA....TUTURNYA PENUH HIKMAH.........WAJAHNYA SEJERNIH EMBUN PAGI BERSINAR DENGAN NUR DAN SINAR IMAN...WAJAHNYA MANIS DAN PENUH KETENANGAN.....WAJAHNYA LAWA DAN PENUH PESONA ITULAH WAJAH MAT SABU MANUSIA KACAK CIPTAAN ALLAH UNTUK PAS DAN UMATNYA....KEKACAKAN WAJAH MAT SABUN ADALAH SECANTIK BUDI BAHASA DAN TUTUR KATANYA......TIADA TOLOK BANDINGNYA.....MANUSIA SEMPURNA DAN ......`!@#$$%$#@*()_$#@ CIS...CELAKA...BANGSAT,DURJANA,GILA,KURANG AJAR,BODOH,BEBAL,SOMBONG,TOLOL,DAYUS,BONGGOK,SEWEL,INILAH YANG ADA PADA DIRI MAT SABUN......MANUSIA YANG TERCELA DAN PENUH KEBODOHAN YANG TIADA TOLOK BANDING LAGI......DI ATAS MUKA BUMI INI...MANUSIA LUPA ASAL USUL SERTA TOLOL PEMIMPIN PALING TIADA KUALITI SEPANJANG ZAMAN.....ITULAH MAT SABUN MANUSIA GILA YANG DICIPTA OLEH A.llah untuk parti pas

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada Mat Sabu atas kenyataan yg bernas dan sedikit sebanyak dapat mengurangkan banyak undi untuk pakatan rakyat diPRU akan datang.Saya lebih suka Mat Sabu kerana dia telah menyelamat negara dari menjadikan Anwar Ibrahim sebagai PM. Dengan kuasa mulut dan nafsu longkangnya dia telah menjatuhkan Anwar dari menerajui negara Malaysia dan sekarang dia memilih untuk menaikkan populariti UMNO dengan kenyataan yg tak masuk dek akal manusia tapi hanya diterima oleh akal binatang macam Anwar. Apa jua yg membabitkan POLIS dia akan membencinya hingga ke akhir hayatnya. Harap pihak berkuasa dapat gunakan lori Polis yg ada untuk melanggar beliau ini yg sah ada keturunan darah pengkhianat. Akhir kata Mat Sabu ''Berjuanglah demi menegakkan KOMUNIS dan ANWAR IBRAHIM dan tidak ketinggalan kekasih tangkap basahku siNORMAH.

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada Mat Sabu atas kenyataan yg bernas dan sedikit sebanyak dapat mengurangkan banyak undi untuk pakatan rakyat diPRU akan datang.Saya lebih suka Mat Sabu kerana dia telah menyelamat negara dari menjadikan Anwar Ibrahim sebagai PM. Dengan kuasa mulut dan nafsu longkangnya dia telah menjatuhkan Anwar dari menerajui negara Malaysia dan sekarang dia memilih untuk menaikkan populariti UMNO dengan kenyataan yg tak masuk dek akal manusia tapi hanya diterima oleh akal binatang macam Anwar. Apa jua yg membabitkan POLIS dia akan membencinya hingga ke akhir hayatnya. Harap pihak berkuasa dapat gunakan lori Polis yg ada untuk melanggar beliau ini yg sah ada keturunan darah pengkhianat. Akhir kata Mat Sabu ''Berjuanglah demi menegakkan KOMUNIS dan ANWAR IBRAHIM dan tidak ketinggalan kekasih tangkap basahku siNORMAH.

    ReplyDelete

Kepada yang "Anonymous", sila tinggal nama glamer dibawah komen anda. DAP beromen, Pas tanggung, berani komen, sendiri tanggung...hehehehe.. Terima kasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...